Region

Svet

Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?

Od kada je Sara Trajanović raskinula sa Andrijom Markovićem, tvrdi da se ne viđa ni sa Ivanom Marinkovićem, ali je sama pokazala da to nije tačno, kada se zajedno sa njim pojavila na jednoj proslavi.

Sara Trajanović u tajnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem! Proverava joj poruke na mobilnom telefonu?



Sara Trajanović u ljubavnom četvorouglu: S kime će da završi - Ivanom, Akijem ili Milanom?!
Naime, Ivan Marinković i Sara Trajanović su se u četvrtak uveče zajedno pojavili na proslavi rođendana biznismena Nebojše Bojovića, gde su sve vreme zajedno sedeli i šaputali, a u jednom trenutku je Marinković čak uzeo i Sarin telefon i pregledao joj poruke. Time je samo potkrepio ideju da su u tajnoj vezi, iako tvrde da su samo prijatelji.

"Ivan i Sara su zajedno došli na kao gosti na rođendanskoj proslavi Nebojše Bojovića. Sve vreme su bili veseli, a društvo su im pravili bivši cimeri sa farme Suzana Perović i Lepi Mića. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog i non-stop su šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljen par, ali se nisu nijednom poljubili, trudeći se da sakriju da postoji nešto između njih. U jednom trenutku, Sara je uzela svoj telefon, a Ivan joj ga je oteo iz ruke i počeo da čita njene poruke i pregleda slike! Mislim da je to dovoljan dokaz da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dok je pevač Nemanja Staletović pevao numeru "Alkohola poplava", Ivan Marinković je rekao Sari: Ovo je pesma za mene!", ispričao je izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>