Ostalo

Sme�no

Dell predstavio Wyse Cloud Connect uređaj: Pretvara monitore i TV u Android računare

Kompanija Dell je još jednom preuzela inicijativu, te predstavila portabl HDMI uređaj koji bukvalno svaki ekran sa HDMI ili MHL portom pretvara u Android računar. Tako, vaš "računar" možete spakovati u džep i poneti gde god vas put nanese.

Dell predstavio Wyse Cloud Connect uređaj: Pretvara monitore i TV u Android računare



Dell je lansirao svoj Wyse Cloud Connect dongle, uređaj veličine prosečnog USB memorijskog stika, koji se može povezati sa bilo kojim televizorom ili monitorom preko HDMI ili MHL porta, te iste pretvara u virtuelne računare. Takođe, putem ovog uređaja moguće je pristupiti i udaljenim računarima korišćenjem virtualizacijskih tehnologija, kao što su VMware, Microsoft i Citrix. Posredstvom blututa, tastatura i miš su takođe kompatibilni sa ovim uređajem.

"Mali, pametan i siguran - to je Wyse Cloud Connect ", kazao je potpredsednk Dell-a, Stiv Lala. "Otključali smo nove opcije za naše mušterije kako bi svojim podacima i aplikacijama mogli da pristupe kombinovanjem mobilnosti, upravljivosti i sigurnosti sa moćnim korisničkim iskustvom, i to po pristojnoj ceni", poručio je Lala.

Dell-ov "Wyse Cloud Connect" dostupan je po ceni od 129 dolara.

Autor: T.I.
Foto: bgr.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>