Svet

Region

Zbog nje je Anđelina Džoli poludela od ljubomore: Bred Pit tajno zaljubljen u Lupitu Najongo? (Foto)

Lupita Najongo svakako je najveće glumačko iznenađenje protekle godine, pre svega zahvaljujući filmu "12 godina ropstva". Međutim, ona je iznenađenje i za Anđelinu Džoli, i to neprijatno, jer sumnja da je njen voljeni Bred Pit bacio oko na lepu Kenijku.

Zbog nje je Anđelina Džoli poludela od ljubomore: Bred Pit tajno zaljubljen u Lupitu Najongo? (Foto)Prema pisanju američkih tabloida, glumica Lupita Najongo može biti ta jabuka razdora između holivudskih golupčića Anđeline Džoli i Bred Pita. Naime, 30-ogodišnja glumica iz Kenije pažnju svetske javnosti na sebe je skrenula ulogom u filmu "12 godina ropstva", koji je producirao upravo Bred Pit.

Holivudski lepotan oduševljen je Lupitinim talentom, te nije krio zadovoljstvo i uzbuđenje zbog njene nominacije za Oskara. Tako, svoju opčinjenost njome nije sakrio ni na dodali nagrada "Producers Guild Awards", kada je ushićeno kazao: "Ona je veoma posebna, vrlo vrlo posebna mlada dama. Od nje ćemo tek videti velike stvari", kazao je Bred o Lupiti.


Takođe, glumac se tokom čitave večeri držao tik uz Lupitu, a kada im je prišao Leonardo DiKaprio, te šeretski atraktivnu Kenijku poljubio u obraz, Bred ga je šaljivo upozorio: "Hej, drži se podalje od moje devojke!"

Nakon te večeri, Bred je otputovao u Australiju kod Anđeline i njihovih šestoro dece. Međutim, Džolijeva ga baš i nije dočakala raširenih ruku.

"Napala ga je da baš i nije morao svoju "zaljubljenost" u Lupitu tako javno da obznani celom svetu. Poludela je, jer ona bukvalno "crkava" od posla... režira filmove, stara se o njihovoj deci, dok se on na drugoj strani planete švrćka naokolo kao kakav neženja", kazao je američkim medijima izvor blizak slavnom paru.

Da li Anđa, kako već ona to ume, preuveličava, ili pak ovde pored "dima ima i vatre", pokazaće vreme.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>