Region

Svet

Marijana Leontijević: Volela bih da izgledam kao Slađa Delibašić (Foto)

Marijana Leontijević, bivša učesnica pete sezone rijalitija Farma, gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji sa Slađom Delibašić, te ju je atraktivna pevačica toliko oduševila, da je fasciniranost njenim izgledom podelila i na društvenim mrežama.

Marijana Leontijević: Volela bih da izgledam kao Slađa Delibašić (Foto)



Bivša učesnica rijalitija Farma 5, misica Marijana Leontijević, gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji, i to u društvu dve takođe prezgodne dame: Slađe Delibašić i njene ćerke Marinele Đogani, inače bivše učesnice muzičkog takmičenja X Factor Adria.

Marijana Leontjević kao balerina: Pogledajte kako radi špagu uz drvo (Foto)
Tri atraktivne devojke doterivale su se u šminkernici, pa je Marijana te momente zabeležila svojom kamerom, a fotografije objavila na socijalnim mrežama. Takođe, nije mogla a da sa svojim fanovima i prijateljima ne podeli oduševljenje izgledom Slađe Delibašić, koja svakako, na domaćoj estradnoj sceni, važi za neprikosnovenu kraljicu izvajanih trbušnjaka.

 


"Druženje u šminkernici. Volela bih da izgledam kao Slađa u njenim godinama. Marinela anđelčić", napisala je Leontijevićeva kao komentar uz fotografiju.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>