Region

Svet

Alen Savić o Maji Nikolić: Ona je član sekte koji svoje dete tretira kao kućnog ljubimca!

Maja Nikolić i Alen Savić ne prestaju sa međusobnim prepucavanjem. Nakon pevačicin optužbi, udarac uzvraća njen bivši verenik, koji se sada oglasio tvrdnjama da Nikolićeva nije samo psihički bolesnik, već i član neke sekte!

Alen Savić o Maji Nikolić: Ona je član sekte koji svoje dete tretira kao kućnog ljubimca!



Bivši verenik Maje Nikolić, Alen Savić, rešio je da uzvrati udarac, te po pevačisi osuo najstrašnije optužbe. On tvrdi da je Maja psihički bolesnik koji se prema svom rođenom detetu ophodi kao prema kućnom ljubimcu, te da je pritom još i član sekte.

Maja Nikolić: Alen mi preti da će mi unakaziti lice kiselinom i napraviti invalidom! (Foto)
"Čuli ste da Maja stalno priča o deda Vuletu. Ja sam sa njom bio na slavi Sveti Nikola kod toga čoveka, kod koga ona inače stanuje. Deda Vule joj je dao jednu sobicu na Dorćolu, jer ona nema gde da živi. Smatram da je ona član neke sekte, jer stalno priča o masonima i demonima i o nekoj energiji koja leči ljude. Ona je pričala kako je nekada bila mason i da ju je deda Vule izbavio iz toga. Saznao sam da je on penzionisani neuropsihijatar i da je ona njegova bivša pacijentkinja. Na slavi je deda Vule rekao: "Čuvajte se, da nije mene masoni bi vas ubili! Držite se zajedno i kada umrem da ne dođe do toga". Kada je sve ovo počelo da se dešava, pozvao sam ga i zamolio da joj pomogne, on mi je odgovorio da bolest još nije došlo do tako velikog stadijuma", ispričao je Savić za "Alo".

Preokret: Maja Nikolić i Alen Savić u telefonskom razgovoru! Poslušajte - Ko sad tu laže?! (Video)
On je dodao i da Maja "nikako nije tip za dete", te da se prema svom sinu Lazaru ophodi kao prema kućnom ljubimcu. "On je izvrstan dečak, ali on je njoj kao kućni ljubimac. Malo se poigra sa njim, jedno desetak minuta i onda ga pusti kod bebisiterke. Bebisiterka ga pokupi iz škole, odvede ga svojoj kući, ujutru ga odvede u školu i onda otac dođe po njega", kazao je Alen.

Maja Nikolić izmislila verenika?! Katarina Ješić: Ja sam prava Alenova devojka, ona je psihopata! (Foto)
Savić je takođe kazao da je Maji pre svega potrebna psihijatrijska pomoć, i da se nada da će se obratiti nekoj psihijatrijskoj ustanovi. "Kada dođe u dodir sa alkoholom, njena psiha se promeni. Ja bih voleo da se vi malo ozbiljnije pozabavite njom, da se nađe neka ustanova koja će joj pomoći. Ja ću da dođem i da platim ukoliko je to potrebno, ona to ne mora ni da zna, ali bih voleo da joj neko pomogne", tvrdi Savić.

Maja Nikolić dobila batine od bivše devojke svog verenika: Izgrebala me je po licu i grudima!
Dok Maja Nikolić optužuje Katarinu Ješić da ju je pretukla, Alen insistira na tome da se to nije moglo desiti, jer dotična u to vreme, navodno, nije bila u Srbiji, te je kao dokaz dostavio i avionske karte. "Na karti se vidi da je Katarina Ješić otišla iz Srbije 13. januara. Maja je 24. januara rekla kako je osam dana ranije dobila batine, što znači da je u pitanju 16. januar. Jasno je da Katarina tada nije bila u zemlji", zaključio je Savić.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>