Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović zbog obaveza oko takmičenja popustio u školi

Finalista muzičkog šoua X Factor Adria Aleksa Perović neverovatnom brzinom osvojio je srca publike svojim glasom, ali i stasom. Iz emisije u emisiju ovaj mladi Kraljevčanin pokazuje zašto je među glavnim favoritima za pobedu u ovom popularnom šou programu.

X Factor Adria: Aleksa Perović zbog obaveza oko takmičenja popustio u školiX Factor Adria: Aleksa Perović među najtraženijim pojmovima na Tviteru! (Foto)
Velika popularnost i sjajan glas Aleksi baš i nisu pomogli da reši probleme koje ima u školi zbog velikog broja izostanaka, pa će tako morati da jedan deo gradiva polaže do kraja ove školske godine kako bi mogao da upiše željeni fakultet.

"Mnogo obaveza oko takmičenja odvojilo me je od školske klupe, ali nadoknadiću to jer mi je pored pevanja želja da završim Saobraćajni fakultet. Moraću da položim nekoliko predmeta ali uspeću, jer je ovo što se sad dešava bila moja želja i sam sam pristao na to. Doći će i vreme za školu, kao što je sad vreme za X Factor", rekao je miljenik ženskog dela populacije.

Autor: J.B.
Izvor: Hello
Foto: ScreenShoot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>