Region

Svet

Trudna ćerka Ljube Pantović bila saučesnik Aleksandru Čabarkapi u iznuđivanju novca!? (Foto)

Maloletna ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić sumnjiči se da je zajedno sa ocem njenog deteta Aleksandrom Čabarkapom učestvovala u iznudi novca, a pritom bila u drugom mesecu trudnoće.

Trudna ćerka Ljube Pantović bila saučesnik Aleksandru Čabarkapi u iznuđivanju novca!? (Foto)



Ljuba Pantović: Nadam se da moja unuka neće plaćati grehe svojih roditelja!
Sedamnaestogodišnjoj Aleksandri Subotić, ćerki bivše učesnice Farme Ljube Pantović (34), sudi se pred odeljenjem Višeg suda za maloletnike zbog iznude. Kako "Kurir" nezvanično saznaje, njoj se na teret stavlja da je s dečkom Aleksandrom Čabarkapom, dok je bila trudna, uz pretnju pištoljem pokušala da natera Nenada P. da im bez osnova da 30.000 evra.

 


Međutim, kako se ne odaziva na sudske pozive,  njoj preti i privođenje. "Ljubavni par, koji je otpočeo vezu u vreme dok je Aleksandrina majka, a Čabarkapina bivša devojka bila u rijalitiju, kako se sumnja, 3. maja prošle godine našao se u kafiću "Rezime" na Obilićevom vencu sa Nenadom P. Čabarkapa mu je navodno tražio novac, a pošto Nenad nije pristajao, Aleksandra je iz torbice izvadila pištolj i dodala ga svom dečku", kaže izvor "Kurira" iz suda.

Zbog toga što je u vreme izvršenja krivičnog dela bila maloletna, Ljubinoj ćerki se sudi pred sudom za maloletnike, a Čabarkapi pred redovnim sudom, tvrdi Kurir. "Aleksandri je suđenje bilo zakazano za ponedeljak, ali se nije pojavila. Stražari su u sud doveli Čabarkapu, koji je trenutno u pritvoru zbog sumnje da je pokušao da ubije Aleksandrinog oca Karađorđa Subotića", kaže izvor Kurira.

Ljuba Pantović preuzela brigu o ćerki: Naravno da brinem o njoj i o bebi, ko će drugi?
Čabarkapa, kome je Ljubina ćerka u novembru prošle godine rodila žensko dete, iskoristio je pojavljivanje pred sudom da kaže da maloletna Aleksandra nije kriva. "Ona je samo kolateralna šteta, nema nikakve veze s tim. Nije čak ni sedela za istim stolom s nama u tom kafiću. Od Nenada nisam iznuđivao novac, nego smo razgovarali o drugom sudskom postupku koji se vodi protiv njega i mene zbog otmice", rekao je navodno Čabarkapa i objasnio sudiji da je sa Aleksandrom u vezi od februara 2013. "Ona mi je devojka, rodila mi je dete, ali mi nije žena. Ja sam oženjen", pokušao je da opiše neobične porodične odnose ove familije Čabarkapa.

Aleksandar Čabarkapa je rekao sudu da Aleksandra živi na istoj adresi i da verovatno nije dobila poziv za suđenje. "Ona nije u dobrim odnosima sa stricem i verovatno on baca pozive. Majka joj je u Finskoj, a otac u pritvoru", pokušao je da opravda majku svog deteta Čabarkapa.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>