Region

Svet

Danijel Alibabić bacio oko na Aleksandru Sekulić iz X Factora Adria: Zabetonira me ispred TV-a!

Danijel Alibabić definitivno je stavio tačku na brak sa Jovanom Nikolić, te je počeo pogledom da "šara" po drugim devojkama. Tako, za oko mu je zapala Aleksandra Sekulić, bivša učesnica šoua X Factor Adria, koja je u utorak napustila takmičenje.

Danijel Alibabić bacio oko na Aleksandru Sekulić iz X Factora Adria: Zabetonira me ispred TV-a!



Crnogorski pevač Danijel Alibabić uredno prati muzički šou X Factor Adria, a možda delom i zbog toga što je do poslednjeg "lajva" učesnica bila i Aleksandra Sekulić, koja se očito jako svidela Alibabiću.

Danijel Alibabić: Kad već nemam kosu, onda sređujem bradu (Foto)
Naime, tokom trajanja poslednje emisije, Danijel se nije ustručavao da svoje utiske podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Tako, otkrio je i da mu se Aleksandra jako dopala, te se nervirao kada je završila u dvoboju sa Aleksandrom Brković.


"Kako si lepa, ti imaš X faktor, Aleksandra tamna, a plava da ide kući. Poludeću ako bude drugačije", napisao je Danijel na Tviteru, uz konstataciju da "Aleksandra može da falšira do iznemoglosti, ali on uživa dok ona nastupa".

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić napustila šou, posle duela sa Aleksandrom Brković!
Potom, na prozivke drugih Tviteraša da se Sekulićeva ne može pohvaliti vokalnim sposobnostima kao Brkovićeva, Danijel je stao u odbranu svoje miljenice, te napisao "Pa nije ovo takmičenje za najboljeg pevača! I ne mogu se porediti, nebo i zemlja su", napisao je Danijel, i dodao da ga Aleksandra svojom pojavom prosto "zabetonira ispred TV-a".


Kako se Aleksandri dopalo ovo javno izjavljivanje naklonosti od strane Alibabića, i da li će mu možda uzvratiti, vreme će pokazati.

Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>