Region

Svet

Veče sa Ivanom Ivanovićem uz legendarnog Mikija Manojlovića

Večerašnji gost popularnog voditelja Ivana Ivanovića biće legendarni glumac Predrag Miki Manojlović koga ovih dana gledamo u ulozi psihoterapeuta u televizijskoj seriji "Na terapiji", koja je nedavno počela da se emituje na televiziji Prva.

Veče sa Ivanom Ivanovićem uz legendarnog Mikija Manojlovića



Veče sa Ivanom Ivanovićem u znaku Montevidea sa Draganom Bjelogrlićem
Miki će u emisiji pričati o svojim počecima, ulogama koje su ga proslavile, a posebnu pažnju će posvetiti svom poduhvatu  "Radionica Integracija“, koja je namenjena slepim, slabovidim, osobama sa invaliditetom, ali i svim poklonicima kvalitetnog stvaralaštva i biranih umetničkih vrednosti, prenosi prva.rs.

Takođe, legendarni glumac će sa Ivanom Ivanovićem pričati i o seriji "Na terapiji" koja je počela da se emituje na televiziji "Prva", u kojoj Miki igra glavnu ulogu. Serija prati psihoterapeuta Ljubomira Božovića kroz devet nedelja terapije sa pet klijenata gde je svaki dan u nedelji posvećen jednom klijentu, a petkom sam psihijatar odlazi kod svog mentora i terapeuta. Sve o seriji i životu popularnog glumca možete saznati večeres od 21:15h u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na televiziji "Prva". Muzička  gošća biće Sara Spasojević, za koju popularni voditelj kaže da je velika nada domaće muzičke scene.

Autor: J.B.
Foto:Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>