Region

Svet

Severina: Ne upuštam se u rasprave sa budalama!

Severina Vučković uglavnom u javnosti ne komentariše svoj odnos sa ocem svog sina, Milanom Popovićem. Ovog puta, ipak je dala kratak komentar pozivajući se na onu staru - da se sa budalama ne treba upuštati u raspravu.

Severina: Ne upuštam se u rasprave sa budalama!



Hrvatska pevačica Severina Vučković konačno se osvrnula na ponašanje Milana Popovića, oca njenog sina. S obzirom na teške optužbe koje su jedno drugom izrekli u poslednje vreme dok traje njihova borba pred sudom u Zagrebu za starataljstvo nad Aleksandrom, pevačica ne krije da takve izjave nije očekivala od bivše ljubavi, naročito ne javno.

Dok je uživala u skijanju na velelepnim stazama Austrije, popularna Seve je otvoreno odgovorila na pitanje kako reaguje na Milanove povremene medijske prozivke.

Severina u Nassfeldu, ponovo se zaljubila u skijanje! (Foto+Video)
"Kada ste živ čovek te stvari vas u početku nerviraju. Ima jedna super rečenica koju sam čula i jako mi se dopala, a ona kaže: ne upuštajte se u raspravu sa budalama, povući će vas na svoj nivo, a onda će vas dokusuriti sa iskustvom", kroz osmeh je kazala Severina za "Exkluziv".

Hrvatski biznismen: Gospođa Severina Vučković i ja nismo u vezi, čak je i ne poznajem
Da podsetimo, Popović je u jednom od intervjua izjavio da nikada nije bio u braku sa Severinom, da je ona tražila da joj obezbedi komforan zivot u Zagrebu i veću alimentaciju za njihovog sina, koja sada iznosi 1.000 evra. Dok uživa u zimskim čarolijama, Seve je demantovala navode pojedinih medija da ima novog dečka i otkrila da je imala priliku da se pojavi u jednom rijalitiju.

Milan Popović nije video sina od prošle godine, dok Severina uživa na skijanju (Foto)
"Nudili su mi jedan rijaliti, ali ja ne vidim ništa seksi u tome da se tuširam pred svima i tako to", rekla je Seve koju u sporu sa Milanom čekaju nova ročišta na kojima će biti jasno definisano kako i koliko će ovo dvoje roditelja viđati jednoipogodišnjeg sina. Poslednjom odlukom Opštinskog suda u Zagrebu, Milanu je dozvoljeno da viđa mališana, ali ne sme da ga izvodi van granica Hrvatske. Ova presuda, međutim, nije konačna i bivši partneri će i ubuduće nastaviti bitku pred pravosudnim organima za starateljstvo.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>