Region

Svet

Ana Kokić organizovala rođendansku žurku iznenađenja za supruga Nikolu Rađena

Ana Kokić odlučila je da svom suprugu Nikoli Rađenu priredi nezaboravnu rođendansku proslavu. Za njegov 29. rođendan okupila je Nikoline prijatelje, te ga obradovala pravom žurkom iznenađenja.

Ana Kokić organizovala rođendansku žurku iznenađenja za supruga Nikolu Rađena



Ana Kokić i Nikola Rađen kupili još jedan stan
Popularna pevačica i pobednica šoua Tvoje lice zvuči poznato, Ana Kokić potrudila se da proslava 29. rođendana njenog supruga, vaterpoliste Nikole Rađena bude nezaboravna. Naime,  ona je u jednom beogradskom restoranu okupila najbliže Nikoline prijatelje, a potom dovela i njega kako bi večerali. Rađen ništa nije slutio, te je bilo šokiran kada je usledilo iznenađenje.

"Ana je organizovala sve, naručila je i tortu na tri sprata, a s obzirom na to da supruga vidi kao superjunaka, jedan sprat je bio u bojama Supermena, drugi je označavao Betmena, a treći Spajdermena. Nikola se veoma iznenadio, a nije se ustručavao ni da duva svećice", ispričao je za "Alo" izvor koji je prisustvovao žurki.

"Iako su imali trzavice u braku, izgleda da njih dvoje sada imaju veoma čvrst odnos, zaista izgledaju srećno i zaljubljeno", zaključio je izvor.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>