Style

Ljubav

Seka Aleksić i prati i stvara nove modne trendove: Pogledajte šta je hit ove sezone! (Foto)

Seka Aleksić nije samo "kraljica folka", kako vole da je zovu njeni fanovi, već i kraljica novih modnih trendova. Ono što vidite na crvenom tepihu s one strane Atlantika, videćete odmah i kod Seke, a nekad čak i pre.

Seka Aleksić i prati i stvara nove modne trendove: Pogledajte šta je hit ove sezone! (Foto)



Mali broj ljudi ume da na sebi ponese različite modne stilove, a da to izgleda i sofisticirano i ekskluzivno. Seka Aleksić definitivno je jedna od njih, te ne prestaje da zadivljuje svojim odevnim kombinacijama.

Seka Aleksić vs. Bijonse: Ona kaže slučajnost, a vi? (Foto)
Ovog puta, Seka je hrabro iskombinovala haljinu brenda MG Couture, i to damskog, ali i izazovnog kroja koji prati njene obline, uz kapuljaču posutu crnim šljokicama. Za potpuni efekat, tu su i elegantne, sasvim svedene potpetice, i mala damska tašnica. Kao pravi poznavalac mode, Seka dobro zna da su detalji oni koji odevnu kombinaciju čine efektnom, a u ovoj je upravo izbor šljokičave kapuljače njen autfit učinio i elegantnim i ekstravagantnim u isto vreme.


Foto: Facebook

Seka Aleksić ponosno istakla savršenu liniju: Na ovim oblinama mogu svi da joj zavide! (Foto)
Kako smo ranije pomenuli da je Seka u "dosluhu" sa svetskim modnim trendovima, moramo da se osvrnemo i na pop ikonu Lejdi Gagu, koja je takođe, pre samo deset dana, na pariskoj Nedelji mode ponela sličnu kombinaciju. Sve je tu... šljokice na kapuljači uz elegantnu haljinu, a vi procenite koja verzija je izazovnija: domaća ili inostrana!


Foto: Ilustracija/Facebook, Guliver/Getty Images

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>