Svet

Region

Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju bebu: Odali ih vitamini za trudnoću

Mila Kunis i Ešton Kučer, nakon višemesečnog pokušavanja da glumica ostane u drugom stanju, sada im je to i pošlo za rukom, te će se holivudski par uskoro oprobati i u ulozi roditelja.

Mila Kunis i Ešton Kučer čekaju bebu: Odali ih vitamini za trudnoćuPrema pisanju američkih medija, holivudski par Mila Kunis i Ešton Kučer postaće roditelji. Navodno, glumica je počela sa uzimanjem vitamina za trudnoću, a nabacila je i koji kilogram viška.

Glumačko-ljubavnički par Mila i Ešton oduvek su želeli decu, ali su čekali pravo vreme da porodicu i zasnuju. "Već mesecima pokušavaju da začnu bebu. A, sada, Mila uzima vitamine za trudnoću i nabacila je 5 kilograma viška, tako da zaista izgleda kao da nosi bebu. Takođe, u poslednje vreme joj uopšte ni ne možete skinuti osmeh sa lica", ispričao je izvor za američke medije.

Takođe, primećeno je i da buduća gospođa Kučer u poslednje vreme uglavnom nosi šire majice i tunike, što još više podgreva kuloarske priče da je zapravo trudna, te da na taj način želi da sakrije trudnički stomačić.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>