Region

Svet

Nataša Bekvalac se ipak i zgrozila na Tajlandu: Grozno i jako prljavo! (Foto)

Nataša Bekvalac sa verenikom Vladom Vuksanovićem već dve sedmice uživa na Tajlandu, a pored toga što je oduševljena prirodnim lepotama zemlje koju je okarakterisala rajskom, postoji nešto što pevačicu baš i nije oduševilo.

Nataša Bekvalac se ipak i zgrozila na Tajlandu: Grozno i jako prljavo! (Foto)



Nataša Bekvalac uživa sa Vladom Vuksanovićem, ali i majmunima! (Foto)
Pevačica Nataša Bekvalac i njen verenik, maneken Vlada Vuksanović otputovali su na Tajland, odakle gotovo svakodnevno nas zakovane u zimi obasipaju egzotičnim fotografijama ispunjenim plažama, palmama i morem.

Popularna "novosadska barbika" toliko je oduševljena prirodnim lepotama Tajlanda, da je u više navrata napomenula da je to "raj na zemlji", te nije propuštala priliku da se fotografiše i delić atmosfere sa toplog peska prenese i nama.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović uživaju na Tajlandu: Ovo je raj na Zemlji! (Foto)
Međutim, kada je sumirala utiske, nije sve baš tako bajno i sjajno na Tajlandu. Tako, Nataša je objavila fotografiju iz jedne "tattoo radionice", te zgrožena napisala komentar: "Oviiiiim tetovirajuuu???!!!".



Takođe, pored krajnje "sirovog" načina ukrašavanja tela mastilom, Bekvalčevu su razočarale još neke stvari u vezi sa egzotičnom lokacijom na kojoj se nalazi. "Prelepo je, samo nema sredine...interesantno je videti i upoznati potpuno drugačiju kulturu, priroda je kao da si u raju, ali neki delovi, ulice.. grozno i jako prljavo", napisala je Nataša.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>