Region

Svet

Danijel Alibabić: Kad već nemam kosu, onda sređujem bradu (Foto)

Danijel Alibabić rešio je da se više ne oglašava po pitanju svoje još uvek zakonite supruge Jovane Nikolić, čije su optužbe na njegov račun skandalizovale javnost. Ali je zato rad da javnost obavesti o svom "procesu ulepšavanja".

Danijel Alibabić: Kad već nemam kosu, onda sređujem bradu (Foto)Crnogorski pevač Danijel Alibabić i njegova još uvek zakonita supruga Jovana Nikolić konačno su "spustili loptu", te se poslednjih dana ni on ni ona ne oglašavaju u kontekstu njihovog međusobnog napadanja i prepucavanja. A da je Danijel definitivno okrenuo novi list, potvrđuju i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama.

Tako, pevač je na Instagramu sa svojim fanovima podelio fotografiju iz frizerskog salona, ali i otkrio da isti nije posetio zbog frizure na temenu, već one na licu, odnosno brade!"Kad nemam kosu, onda sređujemo bradu", napisao je Danijel kao komentar uz fotografiju, što su mnogi protumačili kao znak da se pevač sprema "za akciju", odnosno pohod na novu partnerku, budući da je sa brakom sa Jovanom Nikolić definitivno raskrstio.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>