Svet

Region

Boran-aga u reklami za kondome: Mehmet Akif Alakurt samo za vaše oči! (Video)

Glumac Mehmet Akif Alakurt, iliti Boran-aga iz serije Sila, svojim šarmom i zavodničkim izgledom zavrteo je glave nebrojenim ženama, te ni ne čudi što su upravo ovog markantnog glumca izabrali da reklamira - kondome!

Boran-aga u reklami za kondome: Mehmet Akif Alakurt samo za vaše oči! (Video)



Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)
Bivši maneken, a danas jedan od najpopularnijih turskih glumaca Mehmet Akif Alakurt, TV ekranima žari i pali kao markantni Boran-aga, glavni lik serije Sila. Međutim, status zavodnika nije mu donela uloga Boran-age, već je isti uživao i pre čuvene serije.

Serija Sila: Boran-aga - Ženi je mesto u kući i ne sme psovati (Foto)
Tako, upravo ovaj zgodni glumac je prepoznat, s razlogom, kao najbolje rešenje za glavnog aktera televizijske reklame za kondome. S jednom malom zamerkom... završetak reklame i nije baš najrealniji!

Serija Sila iza kamera: Boran-aga vas vodi kroz svoju vilu i otkriva posebno mesto! (Foto+Video)
Elem, u reklami, dok ga devojka čeka u spavaćoj sobi, Mehmet prebira po kupatilskom ormariću, te u mnoštvu različitih kondoma nikako ne može da se odluči koji i da izabere. Naposletku, kada konačno napravi svoj izbor, te se vrati u spavaću sobu, saznaje da devojka nije bila strpljiva, te je napustila stan. Upravo takav kraj nije, cenimo, baš realan, jer bi ga devojke, barem na našim prostorima, čekale i do besvesti ako treba dok on natenane premišlja koji prezervativ da izabere!



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>