Region

Svet

Maja Nikolić: Alen mi preti da će mi unakaziti lice kiselinom i napraviti invalidom! (Foto)

Agonija Maje Nikolić se nastavlja. Kako kaže, njen bivši verenik Alen Savić nastavlja da joj preti porukama, i to sve žešćim i morbidnijim, pa je ceo slučaj morala da prijavi i policiji.

Maja Nikolić: Alen mi preti da će mi unakaziti lice kiselinom i napraviti invalidom! (Foto)



Preokret: Maja Nikolić i Alen Savić u telefonskom razgovoru! Poslušajte - Ko sad tu laže?! (Video)
Slučaj Maje Nikolić i njenog bivšeg verenika Alena Savića ne prestaje da potresa javnost. Pevačica tvrdi da Savić nastavlja da joj preti porukama, ovog puta s broja registrovanog u jednoj od mobilnih mreža u Bosni i Hercegovini, i da se u njima lažno predstavlja kao Ostoja.

Nikolićeva, koja je inače juče izgubila sudsku borbu za starateljstvo nad mlađim sinom, redakciji "Kurira" je dostavila preteće poruke koje dobija od Alena, te potvrdila da je izuzetno zabrinuta za svoju bezbednost i da je stoga slučaj morala da prijavi pollciji.

Alen Savić poručuje Maji Nikolić: Šta hoćeš od mene?!
U porukama koje je Maja dobila izrečene su najstrašnije uvrede i pretnje, te vrlo eksplicitno rečeno šta će joj se desiti ukoliko u javnost ne izađe sa demantijem po pitanju optužbi na račun Alena Savića.


Foto: Kurir

Maja Nikolić izmislila verenika?! Katarina Ješić: Ja sam prava Alenova devojka, ona je psihopata! (Foto)
"Lešinarko, postaćeš invalid! Nisi svesna u šta si se upetljala. Ku**etino, predstavljaš se kao velika Srpkinja, a ti si obična drolja. Napiši na Tviteru demanti. Ološu jeftini, naj***ćeš ako ne dematuješ, ali nećemo te ubiti nego silovati i unakaziti. Odgovori da znam jesi li razumela. Ja ti otvoreno govorim ko sam, pa da vidim koliko si pametna", sadržaj je samo jedne poruke u nizu.

Maja je bila vrlo potresena dok je pokazivala poruke. "Rospijo, ne širi laži o Alenu jer će ta ista javnost imati priliku da vidi kako će tvoje lice izgledati posle umivanja kiselinom", takođe je pisalo, uz dodatak da "u Bosni više nije sigurna".

Ove navode Alen Savić nije želeo da komentariše, već je samo poručio da će pravu istinu o Maji otkriti kad za to dođe vreme.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>