Ljubav

Style

Kako se muškarac zaljubljuje? Sedam faza do prave ljubavi

Ljubavna osećanja ista su za oba pola, ali ipak kada je reč o samom procesu muškarci i žene zaljubljenost doživljavaju na različite načine. I dok lepši pol zaljubljivanje doživljavakao nalet sreće i osećaja nedostajanja svaki put kada su razdvojene od voljene osobe, za muškarce je to nešto potpuno suprotno.

Kako se muškarac zaljubljuje? Sedam faza do prave ljubavi



Uglavnom i muškarci i žene osećaj zaljubljenosti smatraju kao srećno iskustvo, ipak jači pol smatra da je za neku ozbiljniju vezu potrebno vreme, a mi ćemo vam pomoći da otkrijete koje su to četiri faze kroz koje muškarac prolazi do potpune ljubavi prema ženi.

Faza 1 - Zapažanje

Prva faza je čisto fizičke prirode. Žene uglavnom u prvom trenutku privuče simpatičan sagovornik ili inteligentan razgovor, dok su muškarci u početku prilično jasni i ono što ih intresuje kada ugledaju ženu jeste njen fizički izgled. Iako znaju da nije presudan za dalji tok veze, budite sigurni da će na izabranici prvo primetiti njenu spoljašnjost.

Faza 2 - Zainteresovanost

Ovo je faza u kojoj muškarac već poznaje ženu. Iako možda mnoge žene smatra fizički privlačnim, ne znači da će biti zainteresovan za svaku od njih. Ova faza nastupa u momentu kada shvati da je spreman da se posveti toj jednoj ženi koja je probudila njegova čula i zainteresovala pažnju na način da želi više vremena da provodi sa njom i možda sazna nešto više.

Faza 3 - Privlačnost

Treća faza je ona u kojoj muškarac oseća fizičku privlačnost prema ženi. Međutim, ukoliko ga ona odbije i pokaže da nije previše zaintresovana, otići će od nje bez slomljenog srca. Ipak, ali ako i ona pokaže da je zainteresovana za njega i da mu signal da i ona želi više, učiniće sve da joj se približi i natera je da ga obožava.

Faza 4 - Impresije

U fazi impresije muškarcima polazi za rukom da zavaraju mnoge žene. Iako još uvek nije razvio snažne emocije, sklon je tome da joj ugađa kako bi nešto i dobio za uzvrat. Naravno, seks je glavna nagrada. Ponekad je neverovatno šta su muškarci sve spremni da urade kako bi ga žena zavolela, a kad dobije ono po šta je došao, okrene se i ode. Zato, budite oprezne koliko dajete sve dok je muškarac u ovoj fazi.

Faza 5 - Uverenje

Ukoliko žena ne poklekne u fazi u kojoj je muškarac obasipa svom pažnjom ovog sveta, on će se prilično zapitati da li joj se sviđa ili ne. I umesto da je zavoli, opsesija će mu postati da privoli ženu da ga zavoli.

Faza 6 -Reafirmacija

Kada posle svih pokušaja uspe da osvoji ljubav žene, nastupa faza reafirmacije. Srećan je i zadovoljan sobom što jeuspeo da ispuni tako težak zadatak.

Ipak u stalnom nastojanju da osvoji njenu ljubav nije stao i zapitao se da li je to devojka sa kojom on želi vezu. Možda će se povući na nekoliko dana i uzeti odmor da bi preispitao da li je ona prava za njega, da li je vredna toga da sa njom deli budućnost.

Faza 7 - Ljubav

Ukoliko muškarac, nakon faze reafirmacije shvati da je to žena koja mu se stvarno sviđa i da želi sa njom ozbiljnu vezu, ljubav može da zakuca na vrata. U suprotnom, ako mu se na kraju učini da ona nije ta, počeće da je izbegava uprkos tome što je uložio napor da ga zavoli. Ako vam se ovo već dogodilo, znaćete o čemu je reč.

Autor: J.B.
Izvor: sanmagazin
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>