Svet

Region

Leonardo Di Kaprio u porodičnoj drami: Nestala 16-godišnja ćerka njegovog brata!

Leonardo Di Kaprio trenutno proživljava porodičnu dramu, a dok ostali glumci jure nagrade, on se trudi da pronađe svoju 16-godišnju rođaku, koja se od juče vodi kao nestala.

Leonardo Di Kaprio u porodičnoj drami: Nestala 16-godišnja ćerka njegovog brata!



Leonardo DiKaprio i Džona Hil nasmejali svojom verzijom čuvene scene iz filma Titanik (Video)
Prema pisanjima američkih medija, 16-godišnja ćerka Leovog polubrata Adama Farara vodi se kao nestala, dok su Adam i njena majka od pre nekoliko dana u zatvoru. Maloletna Normadi Farar ostala je sama nakon što su joj oba roditelja završila u zatvoru, a tek nakon nekoliko dana porodica Di Kaprio je obaveštena o tome.

Adam Farar i Leonardo Di Kaprio nekad su bili vrlo bliski, ali se tokom godina njihov odnos pogoršao, a tome je doprineo i Adamov buran život sa Čeriti Mur, koja se sada takođe nalazi u zatvoru. Sam Adam bio je inspiracija Leonardu da postane glumac, ali to nije bilo dovoljno da se njihov odnos održi i danas.

Slučajem nestanka mlade Normadi Farar bavi se i sud u Kaliforniji, a dok je čitava Leova porodica vrlo zabrinuta, pa i njegova majka Pegi koja se upravo zbog toga posvađala sa Adamom, izgleda da je devojčica na sigurnim, s obzirom da njen deda, otac Čeriti Mur kaže da je ona zbrinuta: "Malena je na sigurnom. Bila je sa majkom, a gde se sada nalazi ne bi trebalo nikoga da zanima. Ono što je važno, jeste da je ona na sigurnom", rekao je Mur.

Autor: M.P.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>