Region

Svet

Region

Film Povratak u ring premijerno 30. januara u bioskopu Cineplexx (Video)

Premijera nove "sportske" komedije Warner Bros. Pictures-a "Povratak u ring" zakazana je za četvrtak, 30. januar u bioskopu Cineplexx u Delta City-u u 20.10h.

Film Povratak u ring premijerno 30. januara u bioskopu Cineplexx (Video)



U ovom filmu naslovne uloge ostvarili su majstori "borilačkih" filmova zlatnog doba Holivuda, Silvester Stalone i Robert De Niro. Na koji način se dva bokserska heroja dvadesteog veka snalaze u surovim uslovima dvadeset i prvog, i na koji način će se stari rivali ponovo sukobiti, saznajte u ovom ostvarenju.

Film je pun svojevrsnog "sportskog" humora, ali i prave fizičke i unutrašnje borbe ova dva lika koji pre nego što pobede jedan drugog treba da pobede sebe.

Povratak u ring: novi filmski hit stiže u bioskope 30. januara (Foto+Video)
Priča filma prati  dva penzionisana boksera, inače nekadašnja najveća rivala, koji na finalni duel čekaju već čitavih trideset godina. Međutim, vreme je prošlo, a pred dvojicom bokserskih veterana je još jedan veliki izazov, a to je da prežive pripreme za ovu odlučujuću borbu. Vrhunsku filmsku zabavu garantuje sjajna ekipa koja je realizovala "Povratak u Ring". A De Niro i Stalone su već učestvovali u dva vrlo uspešna "bokserska filma" (Stalone u kultnom serijalu "Roki", a De Niro u filmu "Raging Bull"), dok režiju potpisuje Piter Sigal, reditelj filmova iz serijala "Goli Pištolj" i "Ludi Profesor" (Nutty Professor II: The Klumps).

Sam rad na filmu za ove dve glumačke legende bio je više nego zahtevan. De Niro i Stalone bili su podvgnuti drastičnim fizičkim treninzima kako bi se vratili u formu i izneli uloge Henrija Šarpa (Stalone) i Bili "The Kid" Mek Donena (De Niro). Pored fizičkog ustrojstva koje su morali podneti, ova dva glumca podvrgla su se i surovim dijetama kako bi najrealnije dočarali ulogu bivših boksera koji se tokom filma moraju vratiti u formu.

Pored samog filma, 30. januara, od 19.15h, na glavnom atrijumu tržnog centra Delta City održaće se demonstracija kik-box veština koje će pokazivati članovi kik-box kluba "Krstaš" na čelu sa Stankom Pejović, predsednicom kik-box saveza Srbije.

Trejler filma možete pogledati upravo ovde:



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>