Region

Svet

X Factor Adria: Nastup Jelene Rozge sa veštačkom kišom kopija Rijaninog! (Video)

U sinoćnjem "lajvu" šoua X Factor Adria kao specijalna gošća nastupila je Jelena Rozga, izvevši performans koji možda jeste bio nalik spektaklu, ali onom već viđenom: Naime, gotovo identičan, s istim specijalnim efektima, imala je i  Rijana.

X Factor Adria: Nastup Jelene Rozge sa veštačkom kišom kopija Rijaninog! (Video)



Hrvatska pevačica Jelena Rozga nastupila je u revijalnom delu sinoćne "lajv" emisije šoua X Factor Adria, i to sa kišom na bini! Naime, ona je otpevala svoj poslednji hit, numeru "Cirkus", dok je po njoj padala veštačka kiša. Performans jeste bio lep za oko, ali svakako ne originalan, budući da je identičan izvela Rijana pre više od godinu dana.

X Factor Adria: Aleksandra Sekulić napustila šou, posle duela sa Aleksandrom Brković!
Naime, tamnoputa lepotica sa Barbadosa je krajem 2012. godine nastupila kao specijalna gošća u britanskom izdanju planetarno najpopularnijeg šoua "X Factor". U dugačkoj, elegantnoj haljini, izvela je svoj čuveni hit "Diamonds", dok je scenu, a i nju, zapljuskivala veštačka kiša.



Sinoć, scenario identičan. Isto pozornica "X Factora", tu je veštačka kiša... razlika je samo što je Rijaninu crnu haljinu Rozga zamenila dugačkom, zlatnom. Naravno, ova prevelika "koincidencija" nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama, te su pljuštali negativni komentari na račun Rozginog nastupa i manjka inventivnosti.



Autor: T.I.
Foto: Ilustracija/ ScreenShot YouTube, Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>