Region

Svet

Sloba Đurković se sa verenicom Miljanom preselio u Beograd (Foto)

Bivši učesnik Farme i pevač "Granda" Slobodan Đurković odlučio je da se zbog sve većeg broja obaveza zajedno sa svojom dugogodišnjiom devojkom Mirijanom preseli za Beograd.

Sloba Đurković se sa verenicom Miljanom preselio u Beograd (Foto)



Devojka Slobodana Đurkovića: Nisam ljubomorna, još uvek je dobar!
Pored toga što je bio jedan od glavnih favorita za pobedu u popularnom rijalitiju, mladom pevaču je posle izlaska sa imanja baš krenulo. Zbog čestih gostovanja po emisijama i brojnih nastupa koje ima u poslednje vreme, Sloba i Mirijana su odlučili da zajednički život započnu u Beogradu.



"Našao sam stan na Novom Beogradu, lep je stančić, taman za mene i Mirjanu. Mi smo i pre nego što sam ja ušao u "Farmu” planirali da se preselimo za Beograd, ali nam se nije žurilo, a sada smo morali da požurimo, jer imam često gostovanja po emisijama, nastupe i cimanje mi je da putujem iz Brusa", rekao je Sloba i dodao:

"Malo nam je sada čudno, živimo u velikom gradu sami, a do sada smo živeli kod mojih roditelja, pa smo navikli na gužvu po kući. Verujem da ćemo se brzo prilagoditi i navići na novonastalu situaciju", zaključuje mladi pevač.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>