Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović Aleksandri Brković - Šta ti se dogodilo sa glasom?!

U toku je još jedna od finalnih emisija takmičenja "X Factor Adria", a fenomenalnog Daniela Kajmakoskog koji je prvi nastupio nije lako nadmašiti. Odmah posle njega na binu je izašla Aleksandra Brković.

X Factor Adria: Željko Joksimović Aleksandri Brković - Šta ti se dogodilo sa glasom?!



Takmičarka moćnog glasa, iz grupe Kikija Lesendrića, pevala je miks dve pesme iz devedesetih, "Zbog tebe" grupe "Tap 011" i "Tek je 12 sati", grupe "E.T.". Nakon što je završila, prva je komentarisala Emina Jahović, koja je rekla da ništa nije shvatila, ali da je Aleksandru izvukla njena savršena energija koju pokazuje na sceni.

Međutim, onda je na red došao Željko Joksimović, a njegovo prvo obraćanje Aleksandri bilo je pitanje: "Šta ti se desilo sa glasom?". Zbunjena takmičarka nije znala na šta Željko misli, pa je on rekao da je bila previše stegnuta i da mu se to nije dopalo.

Na kraju je i Kristina Kovač imala komentar da joj se ne sviđa izbor pesme, odnosno, da je Aleksandri trebalo nešto energičnije, a i sam Kiki je svojim tonom dao do znanja da je njegova "Čačanska oluja" mogla mnogo bolje da prođe sa drugom pesmom.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>