Region

Svet

Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Aca Lukas glasali za pogrešnu kandidatkinju!

Zorica Brunclik i Aca Lukas otkrili su da pri glasanju za kandidate u šouu Zvezde Granda ne ide uvek sve baš "kao podmazano", te umeju da se dese i kiksevi. Tako, jednom prilikom glasali su za pogrešnu kandidatkinju.

Zvezde Granda: Zorica Brunclik i Aca Lukas glasali za pogrešnu kandidatkinju!



Zvezde Granda: Dženana, Aleksandra, Maja i Sandra prošle dalje u prvom baražu! (Foto)
Folk zvezde Aca Lukas i Zorca Brunclik gostovali su u emisiji "Narod pita", te su, između ostalog, pričali i o Zvezdama Granda, gde kao članovi žirija odlučuju o evetualnom prolasku pevačkih nada u sledeći krug takmičenja. Međutim, da ume katkad da im se potkrade greška, potvrdili su i oni otkrivši da su tako jednom prilikom glasali za pogrešnu takničarku.

Zvezde Granda: Zorica Brunclik ofarbala i vrat pored kose
"Tokom jedne pauze, Aca i ja otišli smo do toaleta, i tamo sretnemo devojku koja je u rukama držala jedan takmičarski broj. Devojka je bila prelepa i prezgodna! Kao da ju je sam Bog za sebe pravio! Prokomentarislai smo, ako još i dobro peva, biće savršeno. I čekamo mi tako taj broj, i kad smo dočekali, vidimo - stvarno je dobro otpevala, pa smo naravno glasali! Ali kad se podigla zavesa, mi vidimo da je to neka druga, sasvim prosečna devojka! Izgleda da joj je drugarica držala broj dok je ona bila u toaletu", ispričala je Zorica Brunclik.

Na njenu priču nadovezao se i direktor Grand pordukcije, Saša Popović, te kazao da se i njemu dešavalo da za nekog omaškom glasa. "Jednu devojku sam pustio dalje jer sam sasvim slučajno pritisnuo taster", otkrio je Sale, i dodao da mu se dešavalo i da nekog kandidata pusti da prođe u sledeći krug ubeđen da se sjajno pokazao, a onda kasnije čuje da i ne zvuči toliko dobro, i obrnuto. "Šta da se radi, ne čuje se isto u studiju i na televizoru", zaključio je Popović.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>