Lepota

Ljubav

Adrijana Lima zavodi smaragdno zelenim očima: Našminkajte se i vi poput nje (Foto)

Adriana Lima, jedan od najlepših top modela na svetu, poznata je po svojim smaragdno zelenim očima. Uz odgvarajuću šminku, ona zna kako da istakne svoj adut, te da joj oči zasijaju poput pravih dragulja.

Adrijana Lima zavodi smaragdno zelenim očima: Našminkajte se i vi poput nje (Foto)



Adrijana Lima kao Viktorijin anđeo: Zanosne obline i seksi donji veš ostavljaju bez daha (Foto)
Jedan od najlepših "Viktorijinih anđela" i svakako najlepša srpska snajka, Adrijana Lima, ponovo je poglede skrenula na sebe kada se pojavila na dodeli nagrade "Zlatna lopta" (fr. Ballon d'Or ), koja se svake godine dodeljuje najboljem fudbalskom igraču u protekloj sezoni po izboru sportskih novinara. Naime, Adrijana je vodila program u Cirihu,  te kao zvezda večeri privlačila je više pogleda no nagrađeni fudbaleri, pa je čak i dobitnik "Zlatne lopte" Kristijano Ronaldo pao u drugi plan.


Brazilska lepotica je uzdahe mamila u elegantnoj, dugačkoj zelenoj haljini, koja je još više istakla njene smaragdno zelene oči. Da ugođaj bude kompletan, ona je efekat smaragda pojačala i odgovarajućom šminkom, te su joj oči blistale poput pravih dragulja.

Inače, zanosna Limina boja očiju naročiti je izazov za šminkere, a efekat koji je Adrijana postigla možete učiniti i vi kod kuće, uz par šminkerskih trikova. Evo i kako to da učinite:

1. Najpre je potrebno izabrati olovku za oči u istoj boji, te je obilato naneti sa unutrašnje strane donjeg kapka. Tako će smaragdna boja biti još upečatljivija.

2. Kada je u pitanju izbor senke, tu se dozvoljava širok spektar: dopuštene su sve nijanse zlene, ljubičaste, zlatne i smeđe.


Foto: Instagram

3. Nanošenje senke zahteva određenu proceduru, što znači - svetliji tonovi idu uz koren nosa i po sredini kapka, dok tamnije nanosite na ivicu kapka i sa spoljašnje strane.

4. Prilikom nanošenja senke treba voditi računa da ne činite oštre prelaze, već nijanse treba da se stapaju i prelivaju kako bi oči izgledale što prirodnije.

Isprobajte ove šminkerske trikove, te se i same uverite u učinke istih koji će vaše lice načiniti dostojnim kakve naslovnice.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>