Region

Svet

Region

Boris Milivojević uskoro na malim ekranima u ulozi voditelja

Harizmatičan i šarmantan glumac Boris Milivojević, kog smo nedavno gledali u muzičkoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", oprobaće se uskoro u ulozi voditelja nove emisije na TV B92.

Boris Milivojević uskoro na malim ekranima u ulozi voditelja



Svi pamtimo Borisa po najvećim naslovima naše savremene kinematografije - od kultnih filmova "Zaboravljeni", "Munje", "Lepa sela lepo gore", preko "Idi mi, dođi mi", petog nastavka čuvenog filmskog serijala "Lude godine", pa do "Nebeske udice", "Crnog Gruje", "Do koske", "Kad porastem biću kengur" itd.

Osim glume, pozajmio je svoj glas i mačku u čizmama u sinhronizaciji animiranog filma "Šrek", a sada ćemo videti kako će se na malim ekranima oprobati u ulozi voditelja. "Borisa sa nestrpljenjem očekujemo na B92, kao voditelja naše nove tv igre "Zlatni krug"", kažu za Novosti na ovoj televiziji.

"Njegov neiscrpni šarm i harizma daće poseban duh i prepoznatljivost ovom novom formatu. Osim zanimljivog koncepta same tv igre, Milivojević će definisati novi nivo zabave u jednom televizijskom programu, zahvaljujući svom dokazanom talentu i svestranosti - do skoro smo imali prilike da ga gledamo u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde je sa velikim uspehom imitirao estradne ličnosti i oduševljavao, zasmejavao i zabavljao celu naciju", uveravaju sa B92.

U pitanju je nova tv igra u kojoj se dva petočlana tima, koje čine poznanici, prijatelji, kolege, članovi porodice, takmiče u igrama sličnim asocijacijama, pantomimama i drugim interaktivnim sadržajima. Za učestvovanje nije potrebno znanje, već samo spremnost takmičara da se dobro zabave.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti online
Foto: Facebook/Promo/Tvoje Lice Zvuči Poznato

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>