Svet

Region

Hajdi Klum i Martin Kristen raskinuli - Kako u ljubavi, tako i u poslu (Foto)

Slavna manekenka Hajdi Klum raskinula je ljubavnu vezu sa svojim telohraniteljem Martinom Kristenom. Nakon godinu i po dana zabavljanja, njih dvoje su odlučili da prekinu ne samo emotivnu, već i poslovnu vezu.

Hajdi Klum i Martin Kristen raskinuli - Kako u ljubavi, tako i u poslu (Foto)



Četrdesetogodišnja Hajdi Klum i godinu dana stariji Martin Kristen počeli su da se zabavljaju pre godinu i po dana, nedugo nakon što je manekenka razvodom stavila tačku na sedmogodišnji brak sa pevačem Silom.

"Martin je bio tu za nju u momentima kad joj je bilo najteže, i to je nešto na čemu će mu uvek biti zahvalna", otkrio je izvor američkim medijima. Hajdi, inače majka četvoro dece, imala je samo reči hvale za Martina kada su javno obznanili svoju vezu. "Ovo je jedan od razloga zbog kojeg mi je jako stalo do njega... Pomagao mi je tokom četiri godine, i divno se brinuo o mojoj deci. Igra se sa njima, štiti ih... Verujem mu", govorila ja Hajdi.



Ipak, posle godinu i po dana par je odlučio da se raziđe, i to ne samo emotivno, već i poslovno, tako da njih dvoje više neće sarađivati.

"Sve u životu je pitanje vremena. On je njoj bio izuzetna podrška, ali sada su nastavili dalje. Ipak, još uvek imaju divno prijateljstvo", kazao je izvor blizak ovom bivšem paru.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>