Region

Svet

Trostruko slavlje: Neda Ukraden proslavila rođenje unuka i rođendan unučica

Pevačica Neda Ukraden u subotu je postala baka treći put pa je nedelju uveče u jednom beogradskom restoranu do zore proslavljala rođenje unuka Dušana.

Trostruko slavlje: Neda Ukraden proslavila rođenje unuka i rođendan unučica



Neda Ukraden postala baka po treći put
Sjajnu proslavu uveličali su i Nedini prijatelji iz mnogih krajeva bivše Jugoslavije, dragi joj gosti. Istog dana kada je njena ćerka Jelena rodila sina, Nedine unuke - bliznakinje Aleksandra i Neda, proslavile su svoj drugi rođendan. Jelenin suprug i trostruki otac, Predrag Minović, te je večeri nosio majicu sa simpatičnim natpisom: "Nedi i Aleksandri za rođendan - Dušan".

Neda Ukraden snimila novi singl: Balada kao predah od brzih ritmova
Kada je ponosna baka koja je nedavno otvorila igraonicu stigla u restoran, orkestar je svirao omiljenu joj pesmu "Tražiću ljubav novu" Predraga Živkovića Tozovca, nakon čega se Neda odmah latila novčanika i muzičare neskromno častila sa sto evra. Na pitanje da li je na pomolu nova ljubav, pevačica je za Novosti kratko odgovorila: "Od ljubavi zasad nema ništa, ali ću uskoro obradovati obožavaoce novim albumom koji dugo spremam".

Na slavlju nisu izostali ni veliki Nedini hitovi, ali ni sevdalinke koje pevačica privatno rado peva, pa je prisutne razgalila već na prve taktove čuvene pesme "Čudna jada od Mostara grada".

Među prisutnima našli su se estradni menadžer Raka Marić sa suprugom, pevačica Nada Obrić i mnogi drugi. Jelenina drugarica, koja je te večeri stigla iz Njujorka, u restoran je došla pravo s beogradskog aerodroma. Za kompletnu celovečernju organizaciju bio je zadužen Jelenin i Peđin venčani kum, a veselo društvo je uz pesmu slavilo do zore.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>