Region

Svet

Dara Bubamara preživela traumu: Morala da napusti suđenje zbog dojave o bombi!

Poseta Dare Bubamare Prvom osnovnom sudu završila se traumatično, jer se pevačica usred ove ustanove našla pod pretnjom o postavljenoj bombi! Srećom, dojava je bila lažna, ali ipak dovoljno strašna da se Dara uplaši za svoj život.

Dara Bubamara preživela traumu: Morala da napusti suđenje zbog dojave o bombi!



Premijera: Dara Bubamara - Opasan, pogledajte novi spot! (Video)
Pevačica Dara Bubamara prošla je kroz agoniju kada su u Prvom osnovnom sudu, gde je prisustvovala jednom suđenju, naložili da sve stranke, advokati i sudije moraju hitno da napuste sudnicu i zgradu suda, jer je javljeno da je u ovoj ustanovi postavljena bomba. Dojava je bila lažna, ali pevačica se jako potresla.

Dara Bubamara: Ne mogu da slušam svoje pesme!
"Dara se juče rano ujutru pojavila u Prvom osnovnom sudu kako bi prisustvovala jednom suđenju. Samo što su ušli u sudnicu, stiglo je obaveštenje da svi hitno moraju da napuste zgradu jer se u njoj nalazi bomba. Dara je odmah pohrlila napolje, a nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je reč o lažnoj dojavi. Bez obzira na to, Dara se veoma uplašila za svoju bezbednost", ispričao je za "Alo" izvor blizak pevačici.

Dara nije mogla da potvrdi ove navode, pošto je bila nedostupna na telefon, ali je potvrda stigla od ministarstva unutrašnjih poslova.

"Mlađi muškarac prijavio je kako je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda postavljena bomba i policija je počela sa kontradiverzivnim pregledom", rečeno je Tanjugu, a nakon pregleda utvrđeno je da je dojava lažna.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>