Region

Svet

Maja Nikolić sada tvrdi da je njen verenik kriminalac koji joj krvnički preti!

Maja Nikolić našla se u žiži javnosti zbog izmišljene veridbe sa Alenom Savićem. Da je njihova veza bila farsa potvrdio je i Alen, ali se ona i dalje drži svoje priče, ali sa malim zaokretom: tvrdi da je on krio od nje da je oženjen, te da joj sada i preti.

Maja Nikolić sada tvrdi da je njen verenik kriminalac koji joj krvnički preti!



Izmišljeni verenik Maje Nikolić: Sve je gluma, njoj treba psihijatar!
Pevačica Maja Nikolić našla se usred medijskog skandala kada je njen navodni verenik Alen Savić, za kojeg je tvrdila da su u velikoj ljubavi i da čeka njegovo dete, otkrio kako je njihova veza šarada koju je Maja smislila kako bi se lakše pred sudom izborila za starateljstvo nad svojim sinom.

Maja Nikolić uzvraća suparnici: Ludačo, ja već nosim Alenovo dete!
Međutim, Maja ne odustaje od svoje priče, te i dalje tvrdi da je sa Savićem zaista bila u ljubavnoj vezi. Ipak, ona sad ima i nove momente u svojoj priči, te kaže da je Alen od nje zapravo krio da je oženjen, te da je za to saznala tek pre nekoliko dana. Takođe, kaže i da je on umešan u trgovinu nedozvoljenim supstancama, zbog čega je na meti kriminalaca i policajaca, i da je iz Beograda pobegao pre dva dana jer ga je prijavila policiji zbog fizičkog zlostavljanja.

"Moj život je pakao, plačem po ceo dan jer živim u strahu od njega. Abortiraću jer ne želim dete tog nitkova. I sad mi šalje poruke da sam njegova najveća ljubav, ali me krvnički psuje i preti mi", rekla je Nikolićeva za "Blic".

Ona takođe pobija Savićeve navode da je njihova veza bila marketinški trik zbog suđenja oko starateljstva. On, međutim, ostaje pri svome.

"Koja, bre, trudnoća? O čemu govori, to je sve naučna fantastika", rekao je Alen.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>