Region

Svet

Ivana Selakov sa dečkom zarobljena na aerodromu

Pevačica Ivana Selakov i njen dečko Predrag Mirković uživaju u odmorima po Aziji, a ovih dana odlučili su se za Singapur, ipak došlo je do komplikacija na aerodromu.

Ivana Selakov sa dečkom zarobljena na aerodromuNakon što su se pripremili za put na ovu egzotičnu destinaciju, krenuli su prema beogradskom aerodromu odakle su poleteli za Abu Dabi, ali je već pre samog sletanja došlo do problema.

"Zbog kašnjenja aviona, morali smo da kružimo iznad aerodroma jer je avion izgubio dozvolu za sletanje. Kako je kruženje trajalo jako dugo, nestali smo bez goriva i krenuli smo do Omana gde smo čekali oko tri sata. Kad smo napokon sleteli u Abu Dabi, ponovno smo bili u problemu jer smo propustili jedini let za Singapur. Trenutno smo na aerodromu gde smo proveli više od 24 časa. Nakon toga (nadam se) polećemo, presedamo i konačno letimo u Singapur", rekla je umorna Ivana Selakov.

Pevačica dodaje i da pokušava da ne misli o svemu i da razmišlja samo o onome što je čeka kada konačno slete, a to je – pravi odmor.

Autor: M.P.
Izvor: Folk-portal, Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>