Ljubav

Style

Stvari koje muškarci žele da znate, a sramota ih je da vam kažu

Postoje stvari koje bi trebalo da znate o muškarcima, ali vam oni to nikada neće reći jer ih je sramota. Evo 13 takvih tema, kako biste ih bolje razumele.

Stvari koje muškarci žele da znate, a sramota ih je da vam kažu



Muškarci žele da pričaju o seksu u ranoj fazi veze, ali ne znaju kako


Kad bi već na drugom sastanku postavljao pitanja o tome šta vas uzbuđuje i kakav seks volite, verovatno biste bili šokirani i pobegli glavom bez obzira. To im je važno i žele o tome da pričaju, ali se boje da će misliti da je jezivo.

Važnije im je ko ste od onoga što radite


Kad govorite o tome koji ste fakultet završili ili o napredovanju na poslu, srećni su zbog vas, ali zbog toga neće poželeti da budu s vama. Više cene vašu ličnost od poslovnih uspeha. Da li ste zabavni, ljubazni, nežni? U te će se stvari zaljubiti.

Boje se da ste zainteresovane samo za jednu stvar

Žene brinu da je to seks. Muškarci brinu da je to novac. Noćna mora im je da će se pretvoriti u hodajući novčanik.

Ako im date malo prostora, skinuće vam zvezde s neba

Muškarcima treba mesto na kom će biti sami sa sobom, razmišljati, lečiti rane. To nema veze s vama. Ako im možete osigurati takvo mesto, znaće da ih razumete i biće spremni da stanu pred voz da bi vas zaštitili.

Primaju toliko različitih signala da ponekad ne znaju kako bi se ponašali

Na poslu želite jednakost, na sastanku da planira i preuzme vođstvo. U mnogo situacija važna su zajednička iskustva, ali teško ih je uvek planirati i predvideti uspeh.

Ne boje se vezivanja, boje se da će se pretvoriti u mlakonje kojima žene stalno prigovaraju, u kakve su se pretvorili njihovi prijatelji

Strah od vezivanja pogrešno je protumačen. Nije ih strah da budu s jednom osobom do kraja života. Strah ih je da će se veza pretvoriti u nešto što ne prepoznaju. Da će prestati da rade stvari koje vole zbog osobe koju vole.

Prilično im je teško jer uvek moraju biti inicijatori

Ponašaju se kao da im je svejedno, ali to je zašto što nemaju izbora. Oduvek su morali da budu spremni na 'lov', preuzimanje inicijative i rizik od odbijanja.

Shvatite, muškarci vole da popravljaju stvari. Ako stalno moraju da slušaju o vašim problemima koje ne mogu da reše, osećaće se kao slabići.

Žene ponekad ne žele da im muškarac ponudi rešenje za neki problem, žele samo nekoga ko će ih slušati. Ali oni ne mogu samo slušati i reći: To je grozno. Žele da reše problem i teško im je da razumeju zašto niste zainteresovani da čujete rešenje za problem koji vas muči.

Potrebni su im prijatelji. Možda vama izgleda kao da samo piju pivo, ali oni se tako emocionalno povezuju

Za razliku od žena koje se nalaze s prijateljicama i razglabaju o ljubavi i životu, muškarci se nalaze i rade razne stvari. Gledaju utakmice, igraju igrice. Ta su druženja bitna za njihovo povezivanje i takve su im veze potrebne, iako ih je ponekad to sramota da priznaju.

Ono da put do ljubavi ide preko stomaka je tačno

Ne očekuju da budete vrhunska kuvarica, ali ako pripremate ukusnu hranu i voljni ste da to činite, za muškarca ste pun pogodak.

Strastveni su oko stvari koje su vama beznačajne – automobili, sport, igrice. Ne morate ih voleti, ali ih nemojte omalovažavati

Muškarcima su potrebni bezazleni načini da pobegnu od svakodnevice koja ih pritiska. Možete se povremeno šaliti na taj račun, ali ako vam u naviku pređe da omalovažavate njegove hobije, to može ozbiljno naštetiti vezi.

Jednostavniji su od vas, ali su osetljivi oko stvari koje su im bitne

Muškarci možda imaju jednostavnije potrebe od žena, ali ono što je važno stvarno je važno. Da ih prihvatite onakve kakvi jesu. Da pokazujete privrženost i ljubav. Da ste zahvalne kad se žrtvuju. Lista varira od muškarca do muškarca, ali to je ključno za njihovo emocionalno zdravlje.

Žele da budete srećne


Muškarci žive duže i daleko srećnije ako su u vezi ispunjenoj ljubavlju. Uprkos izazovima pronalaska veze i truda koji ulažu da ona uspe, oni to žele koliko i vi.

Autor: M.P.
Izvor: magazin.net
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>