Region

Svet

Izmišljeni verenik Maje Nikolić: Sve je gluma, njoj treba psihijatar!

Maja Nikolić, iako je oštro tvrdila da je u ljubavi sa verenikom Alenom Savićem, te da lažu svi koji tvrde drugačije, sada se našla u ćorsokaku sa svojom pričom, jer je i sam "verenik" potvrdio da je čitava veridba njena izmišljotina.

Izmišljeni verenik Maje Nikolić: Sve je gluma, njoj treba psihijatar!



Maja Nikolić izmislila verenika?! Katarina Ješić: Ja sam prava Alenova devojka, ona je psihopata! (Foto)
Navodi Katarine Ješić da je Maja Nikolić izmislila veridbu sa holandskim biznismenom Alenom Savićem kako bi se lakše izborila za starateljstvo nad sinom, izgleda jesu istiniti, budući da se glavom i bradom oglasio i "verenik"! Tako, Savić je potvrdio da je njihova veridba čitava farsa kako bi pevačiva pred sudijama pokazala da vodi sređen život.

"Maja Nikolić je izmislila veridbu sa mnom jer je htela da sudiji koji odlučuje o starateljstvu nad njenim sinom pokaže da ima sređen život i materijalnu sigurnost uz izabranika", rekao je Alen za "Blic".

Savić je kazao da je pristao da pomogne Maji, jer je kao roditelj razume, ali da je ona svojim postupcima preterala, te tako ukaljala njegovo ime i čast, izmišljajući čak i fizički sukob sa njegovom bivšom devojkom.

Maja Nikolić uzvraća suparnici: Ludačo, ja već nosim Alenovo dete!
"Pokušao sam na sve načine da je trgnem i da je nagovorim da ode kod psihijatra, jer joj je zaista neophodna njegova pomoć. Molio sam je da dođe u Holandiju ako se stidi da se leči u Srbiji. Ali ona odbija i sama se upliće u svoje laži", kazao je Alen u telefonskom razgovoru, i objasnio da je oženjen, i da je njegova zakonita supruga bila upućena u dogovor sa pevačicom.

Podsetimo, Maja Nikolić je čak insistirala na tome da je u blagoslovenom stanju, i da jedva čeka da ona i Alen postanu roditelji. "U trećem mesecu sam trudnoće. Alen je za nas i moje sinove kupio dva stana, u Žarkovu i u Ju biznis centru", izjavila je.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>