Svet

Region

Leonardo DiKaprio i Džona Hil nasmejali svojom verzijom čuvene scene iz filma Titanik (Video)

Leonardo DiKaprio i Džona Hil, em što su vanserijski glumci nominovani i za Oskara zahvaljujući ulogama u filmu "Vuk sa Vol Strita", oni su i šaljivdžije, te su tako sve nasmejali svojom parodijom na čuvenu scenu iz filma Titanik.

Leonardo DiKaprio i Džona Hil nasmejali svojom verzijom čuvene scene iz filma Titanik (Video)



Holivudski glumci Leonardo DiKapio i Džona Hil gostovali su u jednoj televizijskoj emisiji, te publici dali kratki, ali urnebesni uvid u to koliko su dobri prijatelji i koliko uživaju u zajedničkoj šali. Naime, Džona je pričao o svojoj nominaciji za Oskara, a potom i o svom odnosu sa Leom. Počeo je kako je Leo sjajan momak, a onda krenuo da se šali kako zapravo DiKaprio nije ni trebalo da bude u filmu, ali ga je on provukao kroz "iglene uši".

Leonardo Di Kaprio i Toni Garn potvrdili vezu: Poljubac na crvenom tepihu! (Foto)
"Lično sam pozvao režisera i kazao mu da u film ubaci i Lea. Ali, on je rekao da ne zna da li je on sposoban da sve to iznese. Naravno, on jeste filmska zvezda. Zbog njega devojčice luduju. Ali nama treba pravi glumac poput tebe, rekao mi je režiser", glumatao je Hil.

Onda ga je DiKaprio prekinuo, i prekoreo: "Šta do dođavola radiš?!"

Hil se pokunjio i počeo da se pravda. "Ja sam momak kojeg je Leo naučio svemu. On je pravi uzor. Ne samo da izgleda kao model, već je i pravi model na koji treba da se ugledamo. Plus je i Avijatičar", posramljeno je pričao Džona, aludirajući na DiKapriovu čuvenu ulogu.

Onda je upitao Lea: "Možemo li sada da učinimo ono što inače radimo kada želim da se osetim bezbedno?"

DiKaprio se složio, pa mu prišao s leđa, obgrlio ga oko struka, a sve kako bi rekonstruisali čuvenu scenu iz kultnog filma "Titanik".

"Da li letim", upitao je Džona sa blaženim izrazom lica, na šta mu je Leonardo odgovorio: "Da, Rouz, letiš!"



Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>