Lepota

Ljubav & Sex

Džej Lo otkrila kako da imate telo poput njenog (Foto)

Slavna pevačica, glumica i igračica Dženifer Lopez otkrila je u novom broju magazina Glamur, čiju naslovnicu krasi, neke detalje vezane za njenu besprekornu liniju.

Džej Lo otkrila kako da imate telo poput njenog (Foto)Dženifer Lopez demantovala hirurga: Izvinite, ali ja nikada nisam imala plastičnu operaciju! (Foto)
Složićete se da Džej Lo uvek izgleda sjajno, a i sama priznaje da iz kuće ne izlazi makar malo doterana. Sigurno ste se i vi pitali kako održava svoju vitku liniju budući da ima 44 godine i majka je dvoje blizanaca, pa evo nekoliko detalja koje je jedna od najbogatijih žena na svetu otkrila.


Foto: Guliver/Getty Images

Dženifer Lopez: Tražili su da menjam telo, ali ja sam verovala u sebe!
Naime, za fit telo kao što je njeno treba jako puno discipline, a za takav je izgled zaslužan strogi fitnes režim. "Kad ne vežbam, ne osećam se dobro", rekla je Dženifer koja je u vezi sa osamnaest godina mlađim igračem Kasperom Smartom te nastavila: "Neki vole samo da sede i pojedu celu porciju sladoleda, a meni je stvarno loše od toga! I ono što sam naučila do sada je da, ako mi nešto smeta, ne moram to da trpim".

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>