Region

Svet

Jelena Golubović nagradu od pobede u Farmi neće ni videti, sve ide na vraćanje dugova!

Jelena Golubović možda jeste osvojila čak 50.000 evra pobedivši u petoj sezoni Farme, ali od tog novca neće mnogo šta videti, jer će joj većina sume otići na vraćanje dugova.

Jelena Golubović nagradu od pobede u Farmi neće ni videti, sve ide na vraćanje dugova!



Jelena Golubović će nagradu od 50.000 evra, koju je zaradila kao pobednik "Farme", morati da da za izmirenje kredita koji je podigla pre nekoliko godina u banci. Ona je tada uzela pola te sume kako bi preko svoje novootvorene firme realizovala predstavu za koju joj je pomoć obećao i tadašnji ministar kulture Nebojša Bradić. Pošto nije plaćala rate, kamata je mesečno rasta ui nagomilavala se, pa joj je trenutni iznos dugovanja skoro kao nagrada u rijalitiju. U septembru je njen advokat Vesna Golubović šptvrdila da je rediteljka tad imala 32.638 evra duga.

Dobro obavešteni izvor za "Kurir" kaže da rediteljka nema drugog izbora nego da sav novac koji dobije od Pinka preda banci.

"Umesto što troši pare sa verenikom Čupom Kalačem na putovanjima, mogla bi da počne da odvaja novac da bi isplatila kredit. Ona se upravo zbog toga prijavila u rijaliti da bi zaradila honorar i dala ga na dugove. Kad vrati kredit i još neke sitne dugove koje ima, ostaće bez dinara Bar će joj savest biti mirna jer nikome ništa neće dugovati", kaže izvor.

Inače, Jelena je očekivala da će novac vratiti zahvaljujuči pomoči sponzora. Očekivala je da će dobiti pomoć od ministarstva, ali je odbojena. Zbog toga je upala u problema, a ond ai u depresiju, te je učešće u rijalitiju prihvatila kako bi zaradila preko potreban novac.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>