Region

Svet

Maja Nikolić uzvraća suparnici: Ludačo, ja već nosim Alenovo dete!

Maja Nikolić, nakon što je optužena da je njena veza sa Alenom Savićem izmišljotina radi marketinga, oglasila se tvrdnjom kako to nema veze sa istinom, te da je u blagoslovenom stanju, i jedva čeka da svom vereniku rodi dete.

Maja Nikolić uzvraća suparnici: Ludačo, ja već nosim Alenovo dete!



Maja Nikolić izmislila verenika?! Katarina Ješić: Ja sam prava Alenova devojka, ona je psihopata! (Foto)
Pevačica Maja Nikolić otkrila je da je trudna, te da su ona i njen vrenik Alen Savić presrećni što će postati roditelji. Iako Katarina Ješić ističe da je Majina i Alenova veza ugovorena zbog marketinga, pevačica je za "Kurir" kazala da je ništa neće zaustaviti da rodi dete i da je njena ljubav iskrena.

"Trudna sam i rodiću Alenu dete! Drago mu je, a ja ću postati majka po treći put", kaže pevačica.

Maja naglašava da ju je prošle srede Katarina pred njenim sinom Lazarom udarala u jednom beogradskom restoranu i da je protiv nje podnela krivičnu prijavu.

Maja Nikolić dobila batine od bivše devojke svog verenika: Izgrebala me je po licu i grudima!
"Ona je povređena zato što se Alen nije oženio njome. Ja sam protiv nje podnela krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu jer me je fizički napala u jednom restoranu u Žarkovu pred mojim sedmogodišnjim sinom Lazarom. U Urgentnom centru su mi ustanovljene povrede, a ja nisam mogla da se branim jer mi je sin bio tu. Mogu vam doneti lekarske nalaze da objavite sve crno na belo", kazala je Maja.

Nikolićeva je pokušala da izbegne priznanje da je u porukama upozoravala Katarinu da se udalji od Alena.

"Nikad se s njom nisam čula, čak i nemam njen broj telefona. Ona je pokvarena, šizofrenična i luda. Alen je morao da pobegne u Holandiju da bi mene zaštitio jer zna na šta je ona sve spremna", rekla je Maja.

Ipak, na pitanje zašto neće da prizna da joj je slala SMS poruke kada postoje dokazi da ju je obavestila da je trudna, pevačica je rekla:

"Pa to sam morala da joj kažem da bi shvatila da sam trudna i ostavila ga na miru."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>