Region

Svet

Bojana Rajić i Ana Mihajlovski Grubin: Prijateljice i poslovne saradnice (Foto)

Bojana Rajić i Ana Mihajlovski Grubin bliske su prijateljice, a osim što se druže privatno, od sada će i poslovno, jer će upravo Rajićeva stilizovati voditeljku šoua X Factor Adria.

Bojana Rajić i Ana Mihajlovski Grubin: Prijateljice i poslovne saradnice (Foto)



Ana Mihajlovski za praznike uživala u Dubaiju: U bikiniju prošetala vitko telo (Foto)
Bivša supruga Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić, i voditeljka Ana Mihajlovski Grubin imaju dosta sličnosti. Obe promovišu kratke, "dečačke" frizure, i jedna i druga slove za najveće mršavice na domaćoj sceni, a takođe su očito slične i po mentalitetu čim važe za jako dobre prijateljice.

Međutim, njih dve otpočele u i poslovnu saradnju, te je upravo Bojana, koja je nedavno otvorila butik luksuzne garderobe, zadužena za Anin glamurozan izgled na scebi dok vodi muzički šou X Factor Adria.



"Ana i ja smo dugo prijateljice, a kada je prihvatila poziv da radi X Factor Adria, došla je na ideju da otpočnemo i poslovnu saradnju. Uživam dok je oblačim budući da je izuzetno zgodna i spremna na sve vrste eksperimenata. Pored toga što je veliki profesionalac, Ana je i beskrajno duhovita i šarmantna mlada žena sa kojom je svaki posao zaista zabavan", ispričala je Bojana za "Blic".

X Factor Adria: Ana Mihajlovski - Nemam anoreksiju! Ako se neko brine, neka mi pošalje hranu! (Foto)
Inače, i Bojana i Ana su viđene kao najveće mršavice na našoj sceni, te ih neretko bije glas da su i anoreksične, što je voditeljka demantovala, navevši da obožava da jede, ali naprosto ne može da se ugoji.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>