Region

Svet

X Factor Adria: Grupa 4U - Konačno smo zadovoljne Kristininim odabirom pesme

Pripreme za sledeći lajv X Factor Adria već uveliko su u toku, a ova emisija biće ekskluzivna i po tome što će kao specijalni gosti u revijalnom delu nastupiti čak dve regionalne zvezde.

X Factor Adria: Grupa 4U - Konačno smo zadovoljne Kristininim odabirom pesme



Četvrti po redu lajv šoua X Factor Adria već obećava sjajnu zabavu koju svakako možemo očekivati od finalista, ali istu će pružiti i čak dve regionalne zvedze koje će nastupiti kao specijalni gosti u revijalnom deču.

Produkcija je za sada otkrila ime prve specijalne gošće, a to je hrvatska pop pevačica Jelena Rozga koja se, kako saznajemo, rado odazvala pozivu da uživo nastupi i da podršku takmičarima ovog gledanog tv formata u celom regionu.

X Factor Adria: Kristina Kovač - Nije mi bila namera da uvredim Vlada Georgieva
Takmičari su zadovoljni kako teku pripreme za novu epizodu, sve su više sigurni u sebe i veruju da će publika uživati. "Pripreme za četvrtu lajv emisiju teku odlično, ceo tim je zadovoljan kako izgleda i zvuči naš nastup", kaže članica grupe "4U" Teodora Sparavalo koja baš na današnji dan puni šesnaest godina i dodaje: "Pesma u ovom lajvu nam se veoma dopada, konačno smo sve četiri zadovoljne Kristininim odabirom."

Na pitanje kakva je Kristina Kovač kao mentor, grupa "4U" odgovara: "Mentorka nam je kad zatreba stroga, kad zaslužimo dobra, mirna i staložena i po našem mišljenju posvećena najviše od svih mentora. Sa njom ne pričamo samo o muzici već i o životu, stavovima, ljudima, nama, o čemu god poželimo. Zaista smo bliske sa njom i mnogo nam pomaže da naš svaki nastup bude dobar."

Na pitanje šta publika može  da očekuje u utorak od grupe "4U" devojke odgovaraju: "Nećemo otkrivati šta ćemo pevati u utorak, ali biće veoma emotivno. Jedva čekamo da pokažemo publici šta smo pripremile ovog puta, dobro se osećamo na sceni i sve bolje nam ide".

Nova emisija X Factor je uživo na programu u utorak 21:00 na TV Pink kada ćemo videti i šta su nam ostali finalisti pripremili ovog puta. I u ovoj emisiji broj finalista se sužava: takmičenje će napustiti jedan kandidat!

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>