Region

Svet

Marijana Leontijevć u zagrljaju bivšeg dečka Katarine Grujić! (Foto)

Nakon što su počele spekulacije da Marijana Leontijević sada simpatiše bivšeg dečka Katarine Grujić, na Fejsbuku je postavljena fotografija na kojoj upravo pomenuti momak grli manekenku i učesnicu Farme 5.

Marijana Leontijevć u zagrljaju bivšeg dečka Katarine Grujić! (Foto)



Sada se Marijana Leontijević viđa sa bivšim momkom Katarine Grujić: Rotacija partnera?!
Naime, prema izjavama anonimnih izvora Marijana Leontijević je preksinoć u jedan klub došla zajedno sa Vladicom Jovanovićem, bivšim dečkom Katarine Grujić, koja je, da stvar bude još zanimljivija, trenutno u vezi sa Borisom Stamenkovićem, Marijaninim bivšim dečkom.



Sada je cela priča o poznanstvu Vladice i Marijane i potvrđena. Vladica je na Fejsbuku postavio fotografiju na kojoj je u prisnom zagrljaju sa učesnicom Farme 5, a on i Leontijevićeva su se grlili u klubu "Carski lov" u kome je Vladica jedan od suvlasnika. Sem toga, objavljena je još jedna fotografija na kojoj Marijana u pomenutom restoranu uživa u ručku, a ona je na sve to šaljivo prokomentarisala: "Koji si ti paparazo".



Iako se Marijana Leontijević i Vladica očigledno odlično slažu, još uvek nije zvanično potvrđeno da li je u pitanju ljubav, ili samo prijateljstvo.

Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>