Region

Svet

Ivan Ivanović i dalje ratuje sa Belieberima, Vlado Georgiev stao na njihovu stranu? (Foto)

Ivan Ivanović već nekoliko dana na društvenoj mreži "ratuje" sa fanovima popularne tinejdž zvezde Džastina Bibera, a borbi se pridružio i Vlado Georgiev koji je osvojio srca Beliebera, sasvim slučajno.

Ivan Ivanović i dalje ratuje sa Belieberima, Vlado Georgiev stao na njihovu stranu? (Foto)



Ivan Ivanović odgovara fanovima Džastina Bibera: Ostaje vam samo da se udarate bukvarom o glavu!
Tviter profil Ivana Ivanovića preplavljen je uvredama i pretnjama na njegov račun, pa mu tako brojni Džastinovi fanovi pišu kako će ga gađati sekirama, kako mu je bolje da im se ne nađe u prolazu, kako bez Džastina niko ne bi ni znao da Ivan Ivanović postoji i još mnogo toga.  Ipak, popularni voditelj sve to posmatra kao odličnu zabavu, pa se i sam šali na svoj račun. Tako je postavio fotografiju na Instagramu iz "D bara", i uz to napisao: "Strahujem za život... Uz Malbec, u D bar-u".


Celoj zbrci na Tviteru pridružio se i popularni kantautor Vlado Georgiev, koji je Ivanov prijatelj i čest gost u njegovoj emisiji. Sasvim je očigledno sarkastično napisao da nije u redu to što voditelj radi fanovima mlade muzičke zvezde, ali su Belieberi ovo shvatili kao jasnu podršku od strane pevača.


Ivan Ivanović: Prvi Biberov fan koji me uvredi bez pravopisnih grešaka dobija vikend na Kopaoniku! (Foto)
Nakon što je Vlado "tvitnuo", obožavaoci Džastina Bibera su se još više osilili, pa su se mnogi od njih još žešće raspravljali sa voditeljem, a Georgievu se srdačno zahvaljivali na podršci uz komentare da se potpuno razlikuje od Ivana, koga su nazivali raznim pogrdnim imenima.


Dokle će rat između Ivana i Belibera trajati ne može se ni naslutiti, ali su mu mladi fanovi poručili da je krajnje vreme da ukine svoju emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem", jer širi mržnju, ali i da je krajnje vreme da se sebi kupi grobno mesto, jer su pretnje na njegov račun sve ozbiljnije.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>