Svet

Region

Objavljen prvi poster za 50 nijansi sive - premijera 14. februara 2015. (Foto)

Film "50 nijansi - siva" već je zaintrigirao mnoge gledaoce, iako premijera nije čak ni blizu, a sada je tek objavljen i zvanični poster na kome se nalazi Kristijan Grej zagledan u Sijetl.

Objavljen prvi poster za 50 nijansi sive - premijera 14. februara 2015. (Foto)Film 50 nijansi sive bez scena seksa?!
Filmska kuća "Universal" objavila je prvi poster kojim se najavljuje dugoočekivani filmski hit "50 nijansi - siva", rađen po istoimenoj trilogiji E. L. Džejms koja je zavela celi svet, a čija se priča bazira isključivo na erotici.

Na prvom zvaničnom posteru nalazi se Kristijan Grej, čiju ulogu tumači Džejmi Dornan. On iz svog "Grej Holdinga" zagonetno posmatra Sijetl okrenut leđima, dok na vrhu postera piše: "Gospodin Grej će vas sada primiti". Na dnu je objavljen i zvaničan datum premijere, Dan zaljubljenih 2015. godine, što znači da će željni gledaoci čekati malo više od godinu dana da konačno odgledaju ovo erotsko ostvarenje koje već u najavi obećava veliki bioskopski hit.Iako je cela priča bazirana na scenama seksa, čelnici studija koji rade na filmu su, kako je od ranije poznato, odlučili da sve ovakve scene izbace, što je razočaralo mnoge fanove. Ali, interesovanje za film ipak ne opada.

Autor: M.P.
Foto: fiftyshadesmovie.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>