Region

Svet

Vlado Georgiev: Ženim se ove godine, obećao sam mami! (Foto)

Vlado Georgiev nastupio je sinoć u popularnom beogradskom klubu "Kasina", a svoj nastup ovaj kantautor otpočeo je rečenicom: "Ženim se ove godine!", uz objašnjenje da je obećao svojoj mami.

Vlado Georgiev: Ženim se ove godine, obećao sam mami! (Foto)



Vlado Georgiev u duetu sa Vesnom Zmijanac (Foto)
"Obećao sam mami da ću se oženiti u ovoj godini. Rekao sam joj: "Mama, čim nađem ženu koja će mi roditi dete, ženim se!" Ona me je pitala: "Sine, a gde tražiš majku?" "Pa, kako gde?! U kafani!", odgovorio sam joj. "E, tamo ćeš je sigurno naći", dodala je", ispričao je Vlado Georgiev.



Prestonički klub "Kasina" bio je mali da primi sve one koji su došli da čuju svog omiljenog pevača. Iako je karta koštala od 2.000 do 3.000 dinara, u klubu je bilo oko 800 ljudi. Vlado je na binu izašao posle ponoći i dobio ovacije. Iskoristio je priliku i da najavi svoj solistički koncert, koji će održati 16. maja.

"Ajmo da se zagrejemo. Ovo je generalna proba pred Arenu", rekao je pevač, a posle se vratio damama u publici. "Vidim da su se ovde izdvojile grupe. Lepe žene same za stolovima, muškarci, takođe, sami za svojim stolovima... Predlažem vam da se izmešate, a vi devojke ne brinite, na kraju će sve oni platiti", nastavljao je da se šali sve do kraja nastupa, koji je trajao do tri sata iza ponoći.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Blic/M. Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>