Region

Svet

Sada se Marijana Leontijević viđa sa bivšim momkom Katarine Grujić: Rotacija partnera?!

Marijana Leontijević i Katarina Grujić su svojim odnosom začinile petu sezonu Farme. Naime, Marijana je u rijaliti ušla kao bivša devojka tadašnjeg Kaćinog momka Borisa Stamenkovića, te su vrlo brzo isplivale sumnja i ljubomora.

Sada se Marijana Leontijević viđa sa bivšim momkom Katarine Grujić: Rotacija partnera?!



Pevačica Katarina Grujić u ljubavnoj je vezi sa bivšim momkom misice Marijane Leontijević, Borisom Stamenkovićem. Međutim, sada je red došao na misicu da zavede pevačicinog bivšeg momka, a kako se nezvanično saznaje, nije daleko od toga. Zaista, zavrzlama dostojna latinoameričke sapunice!

Katarina Grujić i Marijana Leontijević zajedno u provodu sa učesnicima Farme 5! (Foto)
Naime, kako "Pulsonline" saznaje, Marijana se viđa sa Kaćinim bivšim dečkom Vladicom Jovanovićem. Navodno, upravo on je atraktivnu misicu dovezao u jedan noćni klub u kojem je bilo organizovano humanitarno veče, i u kojem su mahom gostovali bivši farmeri, između ostalih i glavne akterke ove ljubavne zavrzlame Marijana Lepotijević i Katarina Grujić.

"Ispred kluba stao je sivi auto marke "folksvagen", a iz njega je izašla Marijana. Za volanom je bio bivši Kaćin dečko Vladica Jovanović. Međutim, na samu žurku nisu ušli zajedno, jer je on nastavio u drugom pravcu kada je nju ostavio ispred kluba, a ona je posle nakon svega otišla zajedno sa bivšim farmerima", otkrio je izvor.

Inače, na samoj zabavi izgledalo je da Kaća i Marijana više ne gaje netrpeljivost. Pozirale su zajedno i vreme provodile u veselom raspoloženju. Možda zato što su "prebile dug"?!


Autor: T.I.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>