Region

Svet

Viktor Troicki obnovio vezu sa bivšom devojkom: Ponovo u zagrljaju manekenke Sofije

Viktor Troicki obnovio je vezu sa atraktivnom manekenkom Sofijom Milošević, s kojom se inače zabavljao pre pet godina. Već par meseci njih dvoje uživaju u ljubavi, te mu upravo ona pomaže da prebrodi krizu zbog suspenzije igranja mečeva.

Viktor Troicki obnovio vezu sa bivšom devojkom: Ponovo u zagrljaju manekenke Sofije



Teniser Viktor Troicki ponovo je uplovio u ljubavnu vezu sa prelepom manekenkom Sofijom Milošević. Naime, njih dvoje zabavljali su se pre pet godina, a kako emocije čak i posle toliko vremena nisu nestale, rešili su da sebi daju još jednu šansu.

Najluđa fotografija Vladimira Stojkovića i Viktora Troickog ikad! (Foto)
"Dugo nisu bili u kontaktu, ali mu je Sofija poslala nekoliko poruka i tako je sve počelo. U početku su se viđali prijateljski, zajedno su izlazili i ispijali kafe, što se pretvorilo u celodnevne razgovore. Nije im mnogo trebalo da shvate da emocije nisu prošle, pa su obnovili vezu u kojoj uživaju već tri meseca", rekao je izvor blizak Viktoru.

Takođe, Sofija, koja je ranije bila verena za Filipa Živojinovića, sada je Viktoru velika podrška, i upravo mu ona pomaže da prebrodi krizu zbog suspenzije igranja mečeva.

Inače, Troickom je Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani smanjio suspenziju sa 18 na 12 meseci zbog odloženog odlaska na doping kontrolu na Mastersu u Monte Karlu ranije ove godine, a on će na teren moći da se vrati 15. jula.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir, Alo
Foto: Ilustracija/ScreenShot YouTube, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>