Region

Svet

Maja Nikolić dobila batine od bivše devojke svog verenika: Izgrebala me je po licu i grudima!

Maja Nikolić našla se na udaru besa bivše devojke svog verenika! Ona je pretrpela čak i fizički napad, te u obračunu sa ljubomornom devojkom završila sa ogrebotinama po licu i grudima.

Maja Nikolić dobila batine od bivše devojke svog verenika: Izgrebala me je po licu i grudima!



Maja Nikolić: Proganja me bivša devojka mog verenika, život mi je zagorčala!
Pevačica Maja Nikolić u žiži je javnosti kako zbog sudske bitke koju vodi za starateljstvo nad svojim starijim sinom, tako i zbog bivše devojke svog verenika Alena Savića, koja ne može da preboli što je holandski biznismen sreću našao sa pevačicom. Ona je od ljubomorne devojke pretrpela čak i fizički napad!

Naime, dok je sa mlađim sinom izlazila iz dečje igraonice u Žarkovu, na Maju je nasrnula bivša Alenova devojka.

Maja Nikolić pokazala verenika! (Foto)
"Izgrebala me je po licu, vratu, grudima. U blizini me je čekala drugarica u automobilu i sve je videla. Nije ni stigla da reaguje, sve se desilo vrtoglavom brzinom. Katarina Ješić je mala, sitna, mršava, lako sam mogla da izađem na kraj sa njom, ali samo mi je bilo važno da zaštitim Lazara. Otišla sam odmah u policiju i prijavila je, iako je ona pobegla u Kanadu. Pozvala sam njenog oca u Kalgariju, gde živi, i zamolila ga da razgovara sa njom, da je urazumi i da joj kaže da me ostavi na miru", ispričala je Maja Nikolić.

Autor: T.I.
Izvor: vesti-online
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus


>