Region

Svet

Ivan Ivanović odgovara fanovima Džastina Bibera: Ostaje vam samo da se udarate bukvarom o glavu!

Ivan Ivanović na ratnoj je nozi sa fanovima Džastina Bibera, takozvanim "Beliberima", a kako se sukob sve više zaoštrava, tako voditelj ne može da odoli, a da svakom prilikom ne potkači fanove tinejž zvezde.

Ivan Ivanović odgovara fanovima Džastina Bibera: Ostaje vam samo da se udarate bukvarom o glavu!



Ivan Ivanović razbesneo fanove Džastina Bibera (Foto)
Voditelj najgledanije domaće "talk-show" emisije, Ivan Ivanović, ume svojim oštrim jezikom itekako da razjari fanove pojedinih zvezda. Nakon što su mu na društvenim mrežama rat objavili obožavaoci mlađane Sare Jovanović, sada ga mržnjom obasipaju fanovi takođe mlađanog Džastina Bibera.

Ivan Ivanović: Prvi Biberov fan koji me uvredi bez pravopisnih grešaka dobija vikend na Kopaoniku! (Foto)
Tako, nakon njegovih pošalica na račun problematične tinejdž zvezde, obožavaoci isth postali su zakleti neprijatelji popularnog voditelja, a društvene mreže načinili su svojim "bojištem". Svakodnevno mu šalju izlive mržnje spakovane u proste, pa i prostačke rečenice, uz gomilu pretnji i pogrda, ali ni Ivan im ne ostaje dužan.

On im odgovara u svom stilu, te je večerašnju emisiju otvorio vicem na račun voljenog im Džastina. "Džastin Biber preko mobilnog telefona poslao sliku svog polnog organa Seleni Gomez. Selena je poruku obrisala, misleći da je prazan sms", našalio se Ivanović, i nastavio.

"Sada će ova deca početi da se udaraju bukvarima o glavu", zaključio je, jasno aludirajući na srpske "belibere".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>