Svet

Region

Zbog nje je Džastin Biber uhapšen: Šantel Džefriz uživa u svojih pet minuta slave! (Foto)

Kada je Džastin Biber juče uhapšen zbog brze vožnje u pijanom stanju, na mestu suvozača sedela je manekenka Šantal Džefriz. Zanosna lepotica ne da se nije nimalo uzrujala, već je u svemu tome uživala.

Zbog nje je Džastin Biber uhapšen: Šantel Džefriz uživa u svojih pet minuta slave! (Foto)



Džastin Biber uhapšen, pa pušten: Kaucija prava sitnica - svega 2.500 dolara!
Manekenki Šantel Džefriz objektivi nisu strani, a ponajmanje mrski. Ova dvadesetjednogodišnjakinja poznata je i po zabavljanju sa poznatim momcima, ali i po svom problematičnom ponašanju. Tako, već je hapšena pet puta, a jučerašnje privođenje Džastina Bibera pored kojeg se zatekla u datom momentu, ostavilo ju je sa velikim osmehom na licu.


Foto: Instagram

Šantel, koja je bila u vezi sa Biberovim prijateljem Lil Tvistom, sinom repera P. Didija, prema pisanju američkih medija željna je slave, te nema šta ne bi uradila da se iste i domogne.

"Konačno je dobila ono za šta živi. Ona izlazi bukvalno samo sa poznatim momcima... sportisti, reperi, ko god, važan joj je samo njihov status. Cela ova stvar sa Biberom je za nju ostvarenje sna", ispričao je izvor o Šantel koja nije mogla da zadrži osmeh tokom Biberovog hapšenja.

Inače, nešto pre samog incidenta Biber je na svom Instagramu objavio fotografiju sa manekenkom, u žutom lamborginiju, uz komentar: "Šantel me vodi na vožnju", ali je posle incidenta ceo post obrisan.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>