Region

Svet

Ekskluzivno: Željko Vasić i Filip Miletić zapevali uz pivce! Od ovoga NEMA DALJE! (Video)

Osim što su pojedinačno uspešni na domaćoj muzičkoj sceni, dvojac Željko Vasić i Filip Miletić pokazali su da i kada udruže svoje snage mimo očiju javnosti, pa još uz simboličnu dozu piva - NEMA DALJE!

Ekskluzivno: Željko Vasić i Filip Miletić zapevali uz pivce! Od ovoga NEMA DALJE! (Video)



Željka Vasića obožavalac iznenadio za rođendan! Poklonio mu pravu muzičku tortu! (Foto)
Kantautor i ponosni nosilac velikog broja srceparajućih, ali i onih opasnih letnjih hitova bržeg ritma, Željko Vasić, odlučio je da deo odgovornosti ovaj put poveri tvorcu nekih od najvećih hitova na našim prostorima kao što su Sekin "Aspirin" i Severinina "Italiana" - Filipu Miletiću, te proveri kako izgleda kada mladi hitmejker inspiraciju pretoči na njegov album. I zaista, uverićete se i sami da, bar sudeći prema ovome što vidimo na snimku iz studija MVM, NEMA DALJE!

Naime, naš se portal na dovitljiv način dokopao nesvakidašnjeg snimka koji naši čitaoci sigurno nisu u prilici ni da zamisle, a kamoli vide. U pauzi između rada na Željkovoj novoj pesmi "Nema dalje" koju potpisuje proslavljeni Saša Milošević Mare i istoimenom albumu kojim ovaj vedar momak obećava još iznenađenja svojoj publici, Filip i Željko našli su vremena i za neuobičajeno "protezanje" glasnih žica, a sve to uz, ko bi rekao, dobar narodnjak i pivce koje smo uspeli da usnimimo na Željkovom klaviru!

Doručak sa zvezdama: Željko Vasić razbudio fanove već sa prvim taktovima! (Foto+Video)
Kako zvuči, ili još bolje - izgleda kada raspoloženi momci ostanu sami u četiri zida i ne razmišljajući da će u takvom "iskrivljenom" stanju dospeti do svojih fanova, pogledajte na ekskluzivnom snimku koji će sigurno i vas nasmejati kao našu redakciju:

Željku i Filipu ćemo se ovom prilikom izviniti zbog "prerane objave dueta", i ko zna... Možda se posle male doze piva za opuštanje predomisle pa shvate da od pravog narodnjaka NEMA DALJE! Bio bi to pravi hit, zar ne?

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>