Region

Svet

Nataši Bekvalac i Vladi Vuksanoviću stiglo pojačanje na Tajland (Foto)

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović već danima se provode u egzotičnoj atmosferi Tajlanda, a juče su dobili i pojačanje iz Srbije. Njima se pridružila Natašina starija sestra Dragana sa suprugom, te ovaj četverac tek sada očekuju dani zabave.

Nataši Bekvalac i Vladi Vuksanoviću stiglo pojačanje na Tajland (Foto)



Nataša Bekvalac ošišala Vladu Vuksanovića na nulu! (Foto)
Pevačica Nataša Bekvalac i njen verenik Vlada Vuksanović uživaju u svom rajskom odmoru na Tajlandu. Vreme koriste da upoznaju sve blagodeti ove egzotične zemlje, a pevačica se trudi da svoje obožavaoce uredno izveštava o svemu šta se dešava, kako fotografijama u kojima svi uživamo, tako i postovima.



Nataša Bekvalac prsa u prsa sa egzotičnom plesačicom (Foto)
Tako je Nataša javnost informisala i da su na Tajland upravo pristigli njena starija sestra Dragana sa svojim suprugom. "E, da se ovde nađemo... I moj zet Doktor Mikela", napisala je pevačica, a potom otkrila i jedan kuriozitet kada je reč o možda i najpoznatijoj atrakciji Tajlanda: "Prelepe žene su u stvari muškarci!"



Sestrama Bekvalac fali još samo najmlađa Kristina, pa da "klan" bude potpun. Međutim, nije isključeno ni da će ona da pazari avionsku kartu, te se pridruži svojim sestrama i zetovima u "haranju" ovom azijskom državom.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>